Bitcoin Ne Kadar, Düşüş Devam Eder mi, Alım Noktasına mı Geldik?

Bitcoin Ne Kadar, Düşüş Devam Eder mi, Alım Noktasına mı Geldik?

Bitcoin ne kadar diye baktığınızda, son dönemlerde fiyatların düşüş trendinde olduğunu görebilirsiniz. Bazı uzmanlar bitcoinin dip fiyat seviyesine ineceğini ve bu durumun alım fırsatı doğurabileceğini belirtir. Yatırımcıların dikkatli davranmaları gereken bu süreçte fiyatlar daha da düşme eğilimindedir. Son 2 yılın fiyat verileri incelendiğinde bitcoin en düşük seviye olan 17 bin doların altına inmiştir. Teknik analiz sonuçlarına göre bu fiyat düşüşleri kısa vadede devam edecektir. Piyasayla ilgili temel bilgilere hakim olan yatırımcılar, düşüşleri fırsata dönüştürmek adına bitcoin nasıl alınır sorusuna yanıt arayarak ilk adımı atabilirler. Uygun fiyatlardan alıp uzun vadede yaşanan yükselişlerle kazanç elde edebilirler. Genellikle kripto para piyasasında bitcoinde olduğu gibi ciddi düşüşler az rastlanır derecededir. Kademeli olarak alım fırsatına dönüştürülebilecek bu düşüşleri, temkinli bir şekilde değerlendirmekte fayda vardır. Uzmanlar yatırımcıların mevcut portföylerinin %20’lik kısmı ile alım yapmasını tavsiye ederler. Özellikle 13 bin destek seviyesine ulaşıldığında alım sayıları kademeli şekilde artırılabilir. Kripto para uzmanlarına göre 2023 yılında boğa piyasası oluşması beklentiler arasındadır.

Bitcoin Fiyatları Düşer mi?

Güncel dönem verilerini incelediğinizde kripto para fiyatları oldukça düşük seviyelerdedir. Ancak fiyatlar düşük diye borçlanarak bu piyasaya girmemek gerekir. Kripto para piyasasında risk her zaman fazla olduğundan borç yerine mevcut para ile yatırım yapmak her zaman daha mantıklı olacaktır. Fiyatların ne yönde ilerleyeceğini görebilmek için makro ekonomik gelişmeleri takip etmenizde fayda vardır. Genel olarak kripto paralarda bir düşüş dalgası hakim olsa da yatırımcılar alım kararı verirken teknik verilere ve analizlere göre hareket etmelidir. Bitcoin ne kadar diye bakıp yakın geçmişteki fiyat trendlerini inceleyerek doğru kararlar için ilk adımı atabilirsiniz.

Bitcoin Alım Noktasında mı?

Piyasa hakkında tam bilgiye sahip olan kişilerin büyük bir kısmı 2023 yılının Bitcoin için toparlanma yılı olacağını belirtir. Farklı tahminlerin ağırlıkta olduğu bu yıl başlangıcında düşük fiyatlardan Bitcoin alınması gerektiği önerilir. Alım sürecinde riskler her zaman var olup bunları minimize etmek gerekir. Fiyatlar tekrar zıplamaya geçmeden önce 12- 13 bin seviyelerine inecektir. Bu iniş dönemlerinde Bitcoin nasıl alınır sorusuna cevap bularak alımlarınızı güvenli şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Tüm alım işlemleriniz için Bitlo kripto para borsasını kullanabilir, merak ettiğiniz sorulara hızlı yanıt bulabilirsiniz. Anlık gelişmeleri kullanıcılarla paylaşan Bitlo, kolay alım prensibi ile anlık fiyat hareketlerini kazanca dönüştürmenizi sağlayacaktır.-