Özak GYO’nun hedefi 4 yılda 3 bin konut!
Gayrimenkul, turizm ve tekstil sektörlerinde yatırımlarını aralıksız sürdüren Özak Global Holding, önümüzdeki 4 yıllık projeksiyonda 3 bin konut üretmeyi hedeflediğini açıkladı. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, İstanbul’un farklı bölgelerinde hayata geçirecekleri projelerle, kente değer katmaya devam edeceklerini vurguladı.
Göktürk, Mahmutbey, Maltepe, Topkapı… 7 Farklı Noktada Yeni Projeler
Ahmet Akbalık, “Özak Göktürk projesi ile bölgeye katma değer sağladık. Satışlarımız çok kısa sürede tamamlandı. Bu potansiyeli görerek hemen ardından Özak Doa projesini başlattık, yaşam da başladı. Şimdi sırada 3. projemiz olan Özak Duyu var. Yakında lansman yapılacak” dedi.
İstanbul’un çeşitli lokasyonlarında da yeni projeler yolda:
-
Hayat City Mahmutbey: Ön satışlar başlıyor
-
Halkalı Emlak Konut iş birliği: Bölgeye yeni bir değer kazandıracak
-
Maltepe Projesi: Eş zamanlı olarak ilerliyor
-
Balmumcu Özak Palas: Konut ve prestij projeleri için özel planlama
-
Topkapı Yeni Arsa: Çalışmalar yeni başladı
Toplamda 3 bin konut üretilecek olan bu projeler, kentin kentsel dönüşüm ve yaşam kalitesi hedeflerine katkı sunacak.
Turizmde Global Marka Hedefi: Ela Excellence Zinciri Yolda
Gayrimenkulde olduğu gibi turizmde de büyüme vizyonunu sürdüren Özak Global, Ela Excellence otel markasını uluslararası arenaya taşımak için harekete geçti.
Yeni otel yatırımı yapılacak lokasyonlar:
-
Bodrum
-
Kemer
-
Didim
Mevcut yatırımlarla birlikte grubun toplam yatak kapasitesi 3 bine ulaşacak.
Tekstilde Global Durgunluk, Stratejik Planlama Devam Ediyor
Ahmet Akbalık, tekstil sektöründe dünya genelinde yaşanan daralmaya rağmen, Özak Holding’in üretim ve ihracat planlarını disiplinle sürdürdüğünü belirtti.
Dijitalleşme ve Sürdürülebilir Büyüme
Operasyonel süreçlerini dijital hale getiren Özak Global Holding, sadece inşaat değil; yaşam tarzı ve kent estetiğini ön planda tutan projeler geliştirerek sektörde fark yaratıyor. “Biz sadece bina değil, yaşanabilir alanlar inşa ediyoruz” diyen Akbalık, Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın trend belirleyici yaklaşımının süreceğini vurguladı.